Ant-Man

Underholdende, om ikke-essensielt. En av de, tja, letteste filmene fra Marvel hittil. Det meste flyter på Paul Rudds sjarm og et par inspirerte tablåer; effektene er velgjort, og fanger «annerledesheten» ved å se verden fra maurens perspektiv. Resten er mer eller mindre Iron Man om igjen, og går fra punkt A til B uten altfor mye problemer: helten lærer seg for eksempel å bruke kreftene sine og blir en dyktig kampsportutøver på et par dager. Mot slutten er det en actionsekvens på et visst tog som ene og alene gjør filmen verdt å se.

Man kan lure på hvordan Edgar Wrights versjon hadde vært, men jeg mistenker at den store forskjellen ville vært færre referanser til resten av Marvel-universet; sekvensen med Falcon føltes for eksempel veldig ut som om det ikke hadde mye med resten av filmen å gjøre, utover å si «Se, der er The Avengers!». Som sagt, underholdende tidtrøyte, men ellers lite å hente.


  • Regi: Peyton Reed
  • Med: Paul Rudd, Evangeline Lily, Michael Douglas
  • År: 2015
29.11.2015 • Permalink