Luke 3: What you don’t know about the girl

Roger Joseph Manning Jr var en av de to hjernene bak Jellyfish, et band jeg høyst sannsynligvis kommer tilbake til senere i kalenderen. Manning har også vært med i uendelig mange andre band og prosjekter, og har også gitt ut flere soloalbum.

What you don’t know about the girl er en frittstående sang, visstnok var å finne på en av hans japanske utgivelser som bonusspor. Dette er pop-konfeksjon av høy klasse, omtrent umulig å ikke smile av. Manning kan vel sies å være av typen «more is more», og gjør her sitt beste for å kanalisere lyden av The Beach Boys og The Partridge Family og alle andre gamle helter. Om du noensinne har lurt på hvordan man tonesetter solskinn … ja, dette kommer vel ganske nært, og er en fin motvekt til lange netter og korte dager.

03.12.2015 • Permalink