Magic in the Moonlight

Et fint utgangspunkt for en film, men faller på gjennomføringen. Woody Allen har vært mer komfortabel i fortiden en stund nå. Det har ført til perler som Radio Days og Sweet & Lowdown, men funker ikke like bra her. Firth spiller en magiker og rasjonalist som skal bevise at Emma Stones evner som medium kun er tullball. Det er ingen bombe at Firth og Stone ender opp sammen, men det er heller ingen grunn til det. Firth er temmelig usympatisk hele veien, og Stones rolle går stort sett ut på å være søt; hun blir forelsket fordi det står i manuskriptet, ikke fordi han har vunnet henne over. Firth er som regel god i denne typen rolle, men får aldri helt grep på denne.


  • Regi: Woody Allen
  • Med: Colin Firth, Emma Stone, Marcia Gay Harden, Hamish Linklater
  • År: 2014
05.12.2015 • Permalink