Ghost in the Shell 2

Ghost in the Shell 2: Innocence

Jeg er fortsatt ikke helt overbevist om den første i rekka; den er vakker å se på, men ellers ganske stillestående. Idéen er sterk, men jeg har aldri helt følt at den når potensialet. Og nummer to følger etter – den tar de dårlige sidene fra den første med seg og forsterker dem.

Filmen er nok en gang en salig blanding av hånd- og datategnet, og ser til tider storslagen ut. Andre ganger virker det som om noen har glemt å sette på programmet, for det ser uferdig og amatørmessig ut, ja sågar stygt til tider.

Utover det faller filmen i samme felle som Paprika – masse kvasifilosofisk babling og oppstyltede samtaler som ingen virkelige mennesker ville ha hatt. Det er synd, for det er mye spennende her, men det er for tungrodd og seigt å orke å tråkle seg gjennom for de fleste.

10.04.2016 • Permalink