Mindhorn

Mindhorn (2016)

Underholdende krimkomedie hvor en falmet TV-stjerne blir tilkalt av politiet på Isle of Man for å hjelpe dem å fange en morder ved å spille sin gamle rolle en gang til. Alt går selvfølgelig galt: den mistenkte er egentlig uskyldig og vår helt blir plutselig den ettersøkte. Mindhornklarer (naturligvis) ikke nå samme høyder som f.eks. Hot Fuzz, men med spilletid på 85 minutter, kommer vitsene kjapt nok til at ikke rekker å bli lei heller. Julian Barratt spiller Thorncroft med akkurat nok hybris og patos til at han vi både ler med og av ham. (At Steve Coogan har en finger med på produksjonssiden er ikke overraskende; Thorncroft ville vært skreddersydd som gjest på Knowing Me Knowing You with Alan Partridge.)


  • Regi: Sean Foley
  • Med: Julian Barratt, Essie Davis, Steve Coogan
17.05.2017 • Permalink