Morsmål

Her finner du de norske tekstene jeg har skrevet.


Joachim

Noen tanker om Joachim «Jokke» Nielsen og meg selv.

Posted Feb 11, 2018 in Journal.

Takt

Et sted like utenfor i Strømsveien står det en fyr med rusten stemme, rusten og stadig er på nippet til å sprekke, og skriker til en eller annen

Posted Aug 31, 2017 in Tiger City.

Tilgjengelighet

Står her på trikkeholdeplassen ved siden av partileder Trine Skei Grande. En bil stopper for lyset og ruller ned vinduet og sier noe til henne.

Posted Aug 10, 2017 in Tiger City.

21-01-2017

Høylydt krangel på bussholdeplassen utenfor. Tittet ut av vinduet for å se hva som foregikk der nede.

Posted Jan 23, 2017 in Tiger City.

Arnie «Skiffle Joe» Norse

Arnie Norse, eller Arnie «Skiffle Joe», døde i dag. Han rakk å fylle 91, og ble kalt «finkulturens fiende» av folk som tror finkulturen brydde seg nevneverdig.

Posted Dec 16, 2016 in Obituaries.

Gøy å leve, fotball på TV

Vi tenkte vi skulle se finalen. Det er sånn det er. EM er jo store saker, og jeg må ha en mening om kampen. For fotball er ikke bare sport, det er kultur og alt det der.

Posted Jul 11, 2016 in Journal.

Umenneskelig

I går kunne vi lese at den notoriske massemorderen og terroristen Anders Behring Breivik fikk delvis medhold i sin sak mot staten, fordi domstolen var enig i at han ble behandlet på en «umenneskelig» måte.

Posted Apr 21, 2016 in Journal.

Day One 2.0

Jeg har vært en flittig bruker av Day One siden starten av 2012, og har brukt den i hverdagen og på reisefot. I dag kom versjon 2.0.

Posted Feb 04, 2016 in Technology.

Fumer c'est social

Da jeg kom ut i Pilestredet ved Høyskolen tidligere i dag, sto det et par franske studenter der og røyket.

Posted Feb 02, 2016 in Journal.

2

I dag er Malin to år gammel. Det er rart hvor fort det har gått; hun var da vitterlig nyfødt sånn i forrige uke? Men neida. Hun er et barn nå, ikke lenger en baby.

Posted Jan 31, 2016 in Journal.

Så lenge man lever

Det er rart å være tilbake på skolebenken. Jeg er nesten 40 år gammel. Det betyr at noen av mine medstudenter faktisk ble født det samme året jeg var russ.

Posted Aug 24, 2015 in Hope for the future.

Endringer

I dag trer jeg inn i den siste uken i pappaperm. Det er unektelig ganske vemodig. Riktignok kan jeg ikke klage; jeg har vært heldig nok til å ha forlenget permisjon, og har vært hjemme med min datter siden desember.

Posted Jul 23, 2015 in Journal.